måndag 25 augusti 2014

Höstigt veckoslut på lande

En månad nästan bodde vi ute på holmen när det var hett och svettigt och Ian spenderade nästan lika mycket tid i vattnet som uppe på torra land. Det var en annorlunda holme vi var ute på det här veckoslutet. Men det finns ju tröjor och regnrockar och gummistövlar så roligt kan man ju ha det i alla fall.

Momans och Mofas stuga fylldes till bredden på fredagen då det vankades kräftkalas i de två tyska gästernas ära. Det är roligt att märka att alla de där tyskatimmarna man släpade sig till i skolan har lämnat något litet spår i min sömnbristiga hjärna och fastän jag inte klarar av att bilda minsta lilla mening på tyska så förstår jag en hel del och då dessa gäster ändå också talade engelska kunde jag sticka in en kommentar här och där.

Ian tyckte att det var gått med kräftor, men tyckte det bra räckte med en.  Sen ville han hellre leka med hunden och äta godis.

Om man en gång skall äta gröt på en kräftskiva kan man väl göra det med stil.

 Roligt också att ha lite tid att prata med sin syster som går och bär på den snart anländande kusinen. Det känns faktiskt lite konstigt att se på så nära håll hur magen växer och spänningen stiger. I vår familj har det ändå hittils varit jag som innehaft just den rollen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar