söndag 26 april 2015

Framme!

Den långa resan är över. Vi är framme hos Lotta och Rob i deras fina hus i North Vancouver och har bosatt oss i det mysiga gästrummet i källaren. Jag och Ian delar en stor skön säng och Erika fick en egen säng som vårt väl förberedda värdpar har lånat av grannarna.

Igår var första dagen här och vi började med lite lätt program, en visit till parken och sedan på eftermiddagen och köpa mat. En ordentlig runda i matbutiken är något av det roligaste när man är utomlands. Det finns så mycket nytt och spännande att man blir lite hagalen och man vill ha en massa underliga saker bara för att de inte finns hemma. 




Idag har vi vaknat klockan 4.50 och tagit en skön morgonpromenad (vi såg en tvättbjörn på vägen!) till vattnet, där vi såg Greenpeacebåten The Esperanza (den största av Greenpeace tre båtar)vid piren. Tillbaka i huset plockade vi fram påsen med pancake mix som vi shoppade igår och sedan blev det pancakes med lönnsirap för hela gänget. Nu bär det av till Farmer's Market, sedan blir det dagssömnsbiltur till lite vattenfall och sedan tivoli på kvällen. Man kan gott säga att vi trivs i Kanada!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar