fredag 10 oktober 2014

Kalas!

Det var en liten sur kille som blev förpassad tillbaka till sin säng när han steg upp klockan 6.45 på onsdag morgon. Men snabbt vände sig mungiporna uppåt när vi började sjunga "Hardenäranida" och plocka fram paket. Oj vad han har vänta på att få bli tre år! "Så här många år!" säger han stolt och visar upp tre fingrar.

Ivrigt packade han upp sina paket och pojken blev bara gladare och gladare.


Efter denna väldigt spännande morgon fick födelsedagsbarnet ta sitt nya fina parkeringshus, som han naturligtvis inte kunde skiljas från, och åka till Grandma&Grandpa för dagen medan jag lagade i ordning för kalas. På kvällen kom lite kompisar och grannar och fira treåringen.


Ian var själv med i butiken och valde dekoration till kakan. Martti-bilen fick efter kalaset hoppa in i kylskåpet i väntan på nästa kaka på nästa kalas. Imorgon blir det nämligen släktkalas så det roliga är inte slut ännu.

Men idag har vi mellandag och leker med de nya grejerna och tar det lugnt.På kvällen blir det utfärd till kottby och barnmorskeinstitutet för att träffa en liten pys som kom till världen igår. Äntligen får jag anta den fina titeln moster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar