fredag 3 april 2015

Skaparglädje

Jag har haft grym stick- & virkiver på senaste tiden. Jag har stickat flera par sockor och blev helt galen i att prova nya virkmönster som ni såg i min senaste post med tea cozyn. Jag fortsatte med en kaffe cozy till vår pressokanna. Dessutom fick våra påskkvistar som skulle åt Moman några virkade knappblommor.




På veckoslutet var vi och firade Bobes, min farmors, födelsedag och jag skulle ha velat virka något fint åt henne också men hon ser så dåligt att det inte hade varit så lyckat. Istället bakade jag och Ian lite fröigt knäckebröd åt henne och pysslade ihop en fin liten påskig ask att ha dem i. Hemlagat är bäst!



 Ian har också fått låta kreativiteten flöda. På måndagen var vi på IKEA och inhandlade nya vattenfärger åt Ian (de förra blev ute förra sommaren och förstördes och så här länge har det tagit mig att ersätta dem...). Lådan med färger var ett ypperligt inköp. En palett med 14 färger, en behändig låda med två små koppar för vattnet och två penslar. Och fina målningar lagade han.





PS. Om man tittar på påskgräset märker man att bilderna inte är i kronologisk ordning. Hihi.

2 kommentarer:

  1. Jag har inte läst på hela veckan - så mycket roligt ni har gjort! Och kreativt! Cool 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit så tråkigt väder att jag inte haft alls lust att gå ut. Då får man bli lite kreativ :)

      Radera