tisdag 23 september 2014

Att vara eller inte vara sjuk?

Ian har haft hosta sen veckoslutet och på natten när jag låg och lyssnade på ett av hans hostanfall beslöt jag mig för att hålla honom hemma från klubben idag. Jag har förresten svårt med det här att veta när man själv eller barnen är så sjuka att man skall stanna hemma. Hosta? Snuva? Feber? Eget ork? Vad andra tycker om ens sjuklighet? Vad är det som avgör? Kommentera gärna om du har någon bra tumregel.

Jag tänkte att vi skulle vila oss. Ta det lugnt. Det är bara ganska svårt att det lugnt med en tvååring. För att inte säga OMÖJLIGT. Men som tur var hjälper frisk luft mot allt möjligt bus.

Men fy vad det var kallt. Och blåsigt. Vi borde ha haft vantar på oss. Winter is coming.

4 kommentarer:

 1. Nå jag tycker ju att om man har feber så stannar man förstås hemma! Men om man har LITE snuva och hosta så kan man gå till dagis eller klubben. Om man är JÄTTEsnuvig och hostig och således trött så stannar man hemma och dricker honungste och vilar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att veta. Speciellt av en dagispedagog (inte tant). Jag är ju ganska ny med det här med klubben men funderar nog ofta vart man kan och inte kan fara med diverse olika symptom ;)

   Radera
 2. Så fina bilder och så starkt alla färger kommer fram, hur gör du när du fotar? Kan du skriva en post om ditt fotande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan nog skriva om fotandet, men kanske om en månad eller två. Jag övar mig för fullt och dessutom köpte vi just ett nytt objektiv. Mest bara påtar jag på kameran och provar mig fram. Robi försöker nog hela tiden förklara de olika funktionerna och inställningarna men jag lär mig ändå alltid bäst av att bara göra och prova mig fram

   Radera