söndag 28 september 2014

Borta bra

Det var en väldigt glad tjej som väntade på oss igår när vi kom och hämtade henne från Grandma och Grandpa. Hon visste inte vad hon skulle göra med sig själv när hon efter en hel dag utan mig äntligen fick komma i mammas famn. Hon skrattade och klättrade och sprattlade så att alla som såg henne bara började skratta med.

Den här bilden är inte från igår, men ungeför såhär såg hon ut när hon fick syn på oss.

Vi fick gå på bröllop i lugn och ro. Det var ett mycket vackert brudpar. Det är nog lite underligt att gå på ett bröllop där man endast känner en person, brudgummen. Men det var en rörande ceremoni och vi hade trevliga bordskamrater så roligt blev det ju i alla fall.

I morse var det dags att åka och hämta Ian från Momi. Där stod en till glad och hoppade jämfota när jag och lillasyster kom klättrandes upp för trapporna. Det är nästan det bästa med att ha barnen och skötas, deras miner när man kommer efter dem.

Det här hann vi med innan vi åkte iväg. Följande försök blev ännu en våning högre innan det kraschade.

Sen plockade vi Momi med oss och åkte på köttbullslunch till Ikea. Därifrån plockade jag med mig en massa saker som jag "absolut behövde". Som vanligt.

På agendan står fortfarande de syltade gröna tomaterna. Jag har inte ännu heller lyckats köpa ingredienser till dem, men det börjar bli skyndsamt för de gröna tomaterna kommer inte att vara gröna särskilt länge till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar